Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Alpha 989 – 15.07.2019 (audio)

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Alpha 989 – 15.07.2019 (audio)

Συνέντευξη για όλα τα θέματα της επικαιρότητας παραχώρησε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Γραφάκος στον Ρ/Σ ALPHA 989 και στους Δήμο Βερύκιο και Σπύρο Λάμπρου στις 15.7.19

Ο Μανώλης Γραφάκος αναφέρθηκε στο Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας ότι δεν είναι μαξιμαλιστικό, παρά είναι προσγειωμένο με το δημοσιονομικό του κόστος σε βάθος τετραετίας να είναι 4,5 με 5 δις όταν το αντίστοιχο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν 12 με 13.

Αναφέρθηκε επίσης στην επένδυση του Ελληνικού λέγοντας ότι οι δύο απαραίτητες Υπουργικές αποφάσεις θα υπογραφούν άμεσα, ενώ το έργο αναμένεται να αρχίσει τέλος του 2019, δίνοντας σύνθημα για ανάπτυξη και νέες επενδύσεις.

Όσον αφορά το μεταναστευτικό είπε ότι η Κυβέρνηση θα αλλάξει τον τρόπο χορήγησης ασύλου συντομεύοντας τις διαδικασίες, δημιουργώντας έτσι αποτροπή σε όσους σήμερα μένουν εδώ περιμένοντας τις χρονοβόρες διαδικασίες που εφάρμοσε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Τέλος μιλώντας για το κυβερνητικό σχήμα, τόνισε ότι είναι λογικό να υπάρχουν τεχνοκράτες στην Κυβέρνηση, μια και στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή σε πολλά από τα θέματα που καλείται να αντιμετωπίσει χρειάζονται εξειδίκευση.