Προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)

Προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)

Ο Μανώλης Γραφάκος, Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. μιλώντας στην Εκπομπή Δημοσκοπήσεις του Attica TV της 8.7.19 με τον Γιώργο Λαιμό, εξέφρασε την άποψη ότη η νίκη του κόμματος στις εκλογές, ήταν μία προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διότι άλλαξε το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, η επιλογή του 2016 ήταν η καμπή εκείνη που άλλαξε εντελώς την πορεία των πραγμάτων και επειδή υποσχέθηκε πράγματα και τα τήρησε.

Άνοιξε το κόμμα στην κοινωνία διεύρυνε την επιρροή του, δε στηρίχθηκε μόνο σε κομματικά στελέχη για να κάνει τη δουλειά του.

Άρα λοιπόν είναι μια προσωπική εμπλοκή πολιτική νίκη Κυριάκο Μητσοτάκη διότι είναι ο άνθρωπος ο οποίος περισσότερο από ποιον δήποτε άλλο ήδη πιο μπροστά και επικοινώνησε με την κοινωνία πολύ καλύτερα

Είχαμε μία εκλογική διαδικασία που βασίστηκε στον προγραμματικού διαλόγου θα έλεγα ότι είναι μια διαδικασία και ευρωπαϊκού τύπου και πρέπει να την πιστώσουμε σε όσους συνέβαλαν σε αυτό. Εμείς συμβάλαμε στο ήπιο κλίμα διότι θέσαμε το πρόγραμμα μας τον ελληνικό λαό και με βάση αυτό κουβεντιάσαμε, κατέληξε ο Μανώλης Γραφάκος.