Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε στον τομέα των επενδύσεων και της ανάπτυξης (video)

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε στον τομέα των επενδύσεων και της ανάπτυξης (video)

Με παγκόσμια ανάπτυξη 13% και ευρωπαϊκή ανάπτυξη 9% ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για το 2,8%. Αυτό συνέβη διότι επέλεξαν αντί να μειώσουν το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας που είναι ο κρατισμός επέλεξαν να αυξήσουν τις δαπάνες του κράτους και για να τις ικανοποιήσουν έβαλαν περαιτέρω φόρους.  Αυτό συνέβη διότι επέλεξαν αντί να μειώσουν το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας που είναι ο κρατισμός, επέλεξαν να αυτξήσουν τις δαπάνες του κράτους και για να τις ικανοποιήσουν έβαλαν περαιτέρω φόρους.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Γραφάκος, σε παρέμβασή του στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, Εκλογές 2019, της 26.06.2019, με την Εύη Αντωνοπούλου.

Και συνέχισε, ότι η χώρα πρέπει να μειώσει την παρέμβαση του ρόλου του κράτους της ζωής μας και στην οικονομία, καθώς όλοι συμφωνούμε ότι το κράτος ταλαιπωρεί τους πολίτες, ότι δεν μπορεί να πάει πουθενά η χώρα έτσι διότι εμποδίζεται σημαντικά η επιχειρηματικότητα, αφού για να επενδύσει κάποιος στη χώρα, ακόμη και ο Έλληνας επενδυτής θα πρέπει να του μειωθεί γραφειοκρατία, να μπορεί να ανοίξει εύκολα την επιχείρηση του, να μην έχει πρόβλημα με το χωροταξικό, να μην έχει πρόβλημα με την υπερβολική φορολογία.