Η Ελλάδα έχει χάσει τη γεωπολιτική της ισχύ εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης (video)

Η Ελλάδα έχει χάσει τη γεωπολιτική της ισχύ εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης (video)

Η Ελλάδα έχει χάσει οικονομική ισχύ, έχει χάσει σε ισχύ ενόπλων δυνάμεων, έχει χάσει σε διπλωματική ισχύ και αυτό είναι λογικό, διότι όταν με το ένα χέρι ζητάς χρήματα, δε μπορείς με το άλλο να ρίξεις γροθιά στο μαχαίρι για τα εθνικά θέματα.

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Γραφάκος, μιλώντας σε μία εφ’ όλης της επικαρότητας συνέντευξη που παραχώρησε στην Εκπομπή Blue Sky Economy της 24.6.19.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μανώλης Γραφάκος υποστήριξε ότι πρέπει η χώρα να τακτοποιήσει γρήγορα τα του οίκου της, εκμεταλλευόμενη την καλή πορεία της ευρωπαϊκής και διεθνούς οικονομίας, να ξαναπάρει το μερίδιο που της αναλογεί στις αγορές, να ισχυροποιηθεί η οικονομία και με αυτόν τον τρόπο να ισχυροποιήσουμε και πάλι τη θέση της χώρας στο εξωτερικό, μαζί με μία αξιόπιστη Κυβέρνηση που θα έχουμε από τις 8 Ιουλίου.

Ο Μανώλης Γραφάκος μίλησε επίσης, για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Δ.Ε.Η. και το τι πρέεπι να γίνει , ώστε να βγει η επιχείρηση από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει, για τις εξελίξεις στο Χρηματιστήριο που ανεβαίνει με την προσδοκία μιας νέας φιλοεπενδυτικής Κυβέρνησης στη χώρα, καθώς και για τα κόκκινα δάνεια και πως προτίθεται η Ν.Δ. να χειρισθεί το θέμα αυτό.