Η ΔΕΗ παραδόθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ στα όρια της χρεοκοπίας

Η ΔΕΗ παραδόθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ στα όρια της χρεοκοπίας

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μανώλης Γραφάκος, σε παρέμβαση που πραγματοποίησε στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Νέου Καναλιού Έψιλον της 20.12.2019, με τον Γιάννη Παπαγιάννη, αναφέρθηκε στο θέμα της ΔΕΗ λέγοντας χαρακτηριστικά πως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε τη ΔΕΗ στα όρια της χρεοκοπίας, διότι έκανε ότι πιο παρανοϊκό υπήρχε.

Πουλούσε με την διαδικασία των ΝΟΜΕ στους ανταγωνιστές με τίμημα μικρότερο από το κόστος, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να έχει ένα δις ζημιές σε μια χρονιά.

“Η ΔΕΗ είχε το 2015 κεφαλαιοποίηση 2,5 δις και ο ΣΥΡΙΖΑ την παρέδωσε κατά 80% μειωμένη.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ παρέλαβε τη ΔΕΗ με 300 εκατομμύρια κεφαλαιοποίηση κατάφερε να φτάσει στο 1 δις, μέσα σε 3 μήνες”, κατέληξε ο Μανώλης Γραφάκος.

Αναφερόμενος δε στο Ασφαλιστικό ανέφερε ότι ο Νόμος Κατρούγκαλου κατέρρευσε διότι δεν συνέδεε τις εισφορές με τις απολαβές.