Έτοιμη να κυβερνήσει η Νέα Δημοκρατία

Έτοιμη να κυβερνήσει η Νέα Δημοκρατία

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η πιο έτοιμη να κυβερνήσει από κάθε άλλη αντιπολίτευση που επρόκειτο να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας τα τελευταία χρόνια, έχει έτοιμα νομοσχέδια και άρα υπέθεσε πως είναι λογικό, να είναι έτοιμος ο βασικός κορμός της Κυβέρνησης.

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της νέας Δημοκρατίας Μανώλης Γραφάκος σε παρέμβαση του στην εκπομπή “Για την Ελλάδα” με το Σπύρο Χαριτάτο στην ΕΡΤ στις 5.7.19.

Και συμπλήρωσε πως η Ν.Δ. θα φέρει μεγαλύτερη αξιοπιστία, απόδειξη η αύξηση των αγορών που έγινε με ζεστό χρήμα, διότι όσοι αγόρασαν ελληνικά ομόλογα έχουν ήδη τοποθετηθεί. Άρα η αύξηση της εμπιστοσύνης και των δυνατοτήτων της ελληνικής οικονομίας να δανειστεί μόνη της με χαμηλότερα επιτόκια θα είναι το ζητούμενο το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Mανώλης Γραφάκος τόνισε ότι δεν εκτιμά πως θα υπάρξει μεγάλο ποσοστό αποχής, αλλά από την άλλη μεριά, η Νέα Δημοκρατία δεν εφησυχάζει καλεί τους πολίτες να ασκήσουν το μεγαλύτερο δικαίωμα που δίνει η Πολιτεία στους πολίτες του οποίο είναι ότι μπορούν να επιλέξουν τις ηγεσίες για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και αυτή την επιλογή δεν πρέπει κανείς να την αφήνει σε άλλον.